Nytt stånd i Jarlaheim?


Kommentarer
Postat av: Evangeline Silverbell

Okej, jag har undersökt precis hur du ska göra, och om detta inte fungerar så vet jag inte vad problemet är!

När du är inne på en hemsida och ska ladda hem en font, så kan du för säkerhetsskull högerklicka på "Download" och välja "Spara länk som.." och så sparar du filen på ett ställe du vet att du kommer hitta igen! Lägg på minnet vad typsnittet heter så att du lätt hittar igen det. :)
Sen går du in via Den här datorn och letar upp stället som du sparade typsnittet på. Du ska ha fått en mapp som heter samma sak som typsnittet heter, och inuti mappen är det en fil och ett textdokument. Men du ska inte gå in i mappen :)
Utan klicka på själva mappen och välj "Extrahera alla". Då kommer du få en till likadan mapp som också innehåller en fil och ett textdokument.

Istället för att kopiera och klistra in filen som jag sa förut så går det fortare att bara högerklicka och välj "installera". Då hamnar filen automatiskt bland datorns alla andra typsnitt, och du kan använda det i alla program! :)

Efteråt kan du radera båda mapparna, för typsnittet finns ändå kvar bland din dators vanliga typsnitt.

Så -> Ladda hem en mapp med filer inuti, extrahera hela mappen, och gå sedan in i mappen och installera den rätta filen! :D
Hoppas verkligen att det funkar nu!

Svar: Åh! Gud vad snällt att du tog dig tid att hjälpa mig!! Du är verkligen supersnäll! :') Men då ska jag genast göra det! ;)
Lovisa Westforest

2014-02-27 @ 21:50:11
URL: http://ssosilverbell.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus